השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/05/2007 | 17:30 | מאת: בן

ד"ר שלום, עברתי השתלה לפני כ-7 חודשים ורציתי לדעת מתי אראה תוצאות סופיות בנוסף, רציתי לשאול האם יתכן שהשיער הטבעי שלי חווה הלם כתוצאה מההשתלה כי אני מרגיש שהוא נושר,אם כן אז הוא אמור לצמוח שוב? כמו כן,אני משתמש בטופיק ואני מפחד שזה מזיק לקרקפת,כי אומרים שזה נדבק לשיערה ולא נוגע בקרקפת אבל בסוף היום אני רואה שזה גם על הקרקפת.... האם ניתן לחפוף את השיער עם הטופיק כל יום?גם אם עברתי השתלת שיער לפני 7 חודשים???????? אודה לך אם תענה לי על השאלות, תודה רבה ושבוע טוב

27/05/2007 | 09:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום בן, אנני יודע היכן עברת השתלה, אך אני ממליץ שתפנה לרופא המטפל. בד"כ רואים תוצאות סופיות לאחר 9-12 חודשים. הטופיק אינו מזיק לקרקפת, אתה יכול לחפוף ולאחר יבוש לשים טופיק שוב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות