מינוקסידיל קצף מול נוזל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/12/2019 | 19:27 | מאת: דוד

הבנתי כבר מתגובותיך שאת לא כל כך תומכת בשימוש של מינוקסידיל, אבל בכל מקרה, אם כבר הולכים על מינוקסידיל, מה יותר אפקטיבי הנוזל או הקצף? שאלה חשובה שלדעתי המון אנשים ישמחו לקבל עליה תשובה

שלום רב אין הבדל בין קצף מינוקסי לנוזל פשוט הקצף יותר קל וידידותי למשתמש, אולם צריכים לקחת בחשבון את התופעות לוואי של מינוקסי שלא מדברים עליהם הרבה... מינוקסידיל גורם לקשקשים ו סבוריאה מוגברת, גירודים וכו. שמפסיקים גורם לנשירה מוגברת יותר ודילול שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות