נשירה פתאומית ונקודתית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/05/2007 | 21:32 | מאת: לילך

שלום! אבי בן 65. לפני כ3-4 שבועות גילה פתאום שבאזור העורף יש התקרחות מלאה בקוטר של 6-7 ס"מ . לפני כמה ימים ירגיש ששעיר קצת צמח, אך במקביל גיליתי היום שבאיזור שמעל האוזניים יש עוד 2-3 קרחות נקודתיות שהופיעו שעוד לפני כמה ימים לא היו. זה קרה באופן פתאומי ונקודתי. ברצוני לדעת מה יכולות להיות הסיבות למצב זה. תודה מראש.

24/05/2007 | 10:13 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לילך, קשה לי לענות מה הסיבה שגרמה לכך בלי לראותו, אני ממליץ שאביך יגש להיבדק אצל רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות