טיפול בנשירת שיער ובשיער יבש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/12/2019 | 14:07 | מאת: מלי

האם שימוש בכדורי Biosil יכול לסייע במקרה של נשירת שיער? האם הרכיבים בכדורים האלו יכולים להזיק? האם סרום לשיער לטיפול בנשירה יכול גם לסייע?

שלום רב כדורי Biosil יכולים לעתים לעזור לנשירה אבל המקרים זה לא מספיק עוזר, הרכיבים בד״כ לא מזיקים. בקשר לסרום לשיער.. אז יש סרום שנקרא מזו סרום לשיער ובעיות קרקפת והוא יכול לסייע מעיבוי וחיזוק השיערה עם רולר פעם בשבוע. אתה יכול להגיע לאחד מהסניפים בתיאום או לרכוש באתר. לכל שאלה נוספת והזמנה תתקשר 5354* בהצלחה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות