ויטמינים לאחר השתלת שער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/10/2019 | 12:29 | מאת: פרנקו

ביצעתי השתלת שיער בטורקיה ,הייתי רוצה המלצה ויטמינים שמיוצרים בארץ, עם פיקוח של משרד הבריאות,ישנם שני ויטמינים שהומלצו על ידי המרפאה הם:shen min והשני:mane . במה כדאי להשתמש? תודה רבה.

שלום רב יש פורמולה ויטמינים וצמחים לשיער מצויינת גם אחרי השתלה שנקראת גנקו פלוס ומורכבת מצמחים סיניים וויטמינים, השימוש מרטה שיפור רק למטופלים אחרי השתלה. ניתן להסיג במרכז לבריאות ואסתטיקה רפואית מבית ענת אלקין בטלפון 5354* ניתן לרכוש גם ערכה טיפול לאחר השתלה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות