נשירת שיער מוגברת שלא מפסיקה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/05/2007 | 10:40 | מאת: טלי

שלום, אני בת 29 וסובלת מנישרת שיער חריפה כבר מספר חודשים. כל פעם שאני נוגעת בשיער יורדות קבוצת שיער בכמויות שממש מבהילות אותי. יש לציין כי אני צמחונית ולאחרונה הורדתי 20 ק"ג בדיאטה מאוזנת. עשיתי בדיקות דם והכל נראה מאוזן (B12 360). אני מאוד מודאגת ומרגישה שהשיער כבר ממש דליל. מה לעשות? תודה.

24/05/2007 | 10:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום טלי , ידוע כי אנשים שאינם אוכלים חלבון מן החי סובלים יותר מדלילות, כמו כן עשית דיאטה שאולי אף היא השפיעה על הנשירה. אני ממליץ לגשת לרופא עור לבדיקה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות