כאבים בקרקפת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/05/2007 | 10:47 | מאת: מאיה

שלום רב, לעיתים אני חשה מעין כאב באזורים ספציפיים בקרקפת וכל פעם במקום אחר בקרקפת - בדרך כלל זה קרוב למצח היכן שמתחילות השיערות (בפוני) ועד לקודקוק (אמצע הקרקפת) פעם באיזור שמאלי ופעם בימני או באמצע. אני חשה את הכאב בעיקר כאשר אני מעבירה קבוצת שיערות מצד אחד לצד אחר של הקרקפת באיזור הכואב. יום אחד יכול לכאוב איזור מסוים ויום לאחריו לא וקורה שיש תקופות של חודשים שאיזור מסוים משתנה כואב. תמיד מדובר באיזור ספציפי נקודתי משתנה. מה הסיבה לכך? אני חושבת שאני קמה בבוקר עם הכאב האיזורי הזה - אולי משהו מתרחש בלילה בשינה וגורם לכך? תודה רבה, מאיה.

24/05/2007 | 12:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מאיה, יכול להיות שזו רגישות בקרקפת, צריך לבדוק אם יש בעיה נוספת כגון סבוריאה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות