התקרחות? ואם כן מדוע?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/09/2019 | 10:19 | מאת: לוסי

היי אשמח אם תוכלו להגיד לי ממה נובע דבר כזה. בחורה בת 29 , בריאה.. חרדתית אחרי תקופה של כמה חודשים מאוד לחוצים.. מדי פעם גרד בקרקפת ופצעים. מהרופא קיבלתי שמפו קטוזול וגם סטרואידים שאני מעדיפה לא לקחת.. לפני כן חפפתי כל יום ומאז ששמתי לב לזה התחלתי לחפוף אחת לשבוע. מה יכןלה להיות הסיבה? אציין שבדקתי ויטמינים ושהכל בסדר. האם זה אבוד והשיער הזה כבר לא יצמח וישאר כל כך דליל?

שלום רב יש היום טיפול מקיף לשיער דליל על כן זה לא אבוד כל עוד ישנם זקיקים. את צעירה אני ממליצה לך להגיע לבדיקה וייעוץ לטיפול מקיף כולל סריקת מערכות מקיפה לגוף. בהצלחה 5354*

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות