נשירת שיער מוגברת ותוהה האם זה תקין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/08/2019 | 18:06 | מאת: נועה

היי, אני בת 29, יש לי תלתלים ועד לפני שנתיים הייתי עושה החלקות. יש לי נשירה מוגברת בסיס האוכל שלי הוא בריא ולאחרונה התחלתי להשתמש בשמפו משקם טבעי על בסיס אגוזים ובמסיכה משקמת טבעית של מורז לאחרונה ואני לוקחת כדורי roots של אלטמן. מצרפת תמונה של כמות השיער הנושר בכל חפיפה. אני חופפת מדי 3 ימים האם זה תקין?! האם זה סביר כמות כזו? מה עליי לעשות? תודה

שלום רב לאישה הכי טוב לחפוף בין פעמיים לשלוש בשבוע, אולם לא ניתן לראות את התמונה ששלחת לכן לא ניתן לדעת האם זה תקין או לא. בגדול עד 100 שיערות ביום זה סביר, אם את רואה שהנפח בשיער יורד והנשירה מוגברת מהרגיל כדאי לך להגיע לייעוץ על מנת למנוע דלילות והתקרחות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות