סירוק שיער אפרו במקלחת ותלישה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/08/2019 | 13:34 | מאת: דני

שלום דר, יש לי שיער אפרוארוך ובמהלך השנה האחרונה השיער היה מלא מאוד, פתאום הוא נהיה דליל מאוד אציין שאני חושב שזה בגלל שהייתי מסרק אותו חזק על שיער רטוב וזה היה תולש את השיער מהשורש והייתי מרגיש משיכה וכאב בקרקפת, במקרה כזה השיער יחזור לקדמותו נכון? אמנם אולי יקח קצת זמן אבל יחזור,בדומה לשעווה או פינצטה אשמח לתשובה,תודה(:

שלום רב בדרך כלל השיער חוזר לעצמו אלא אם כן עבר על השיער משהו מאוד טראומטי, אבל בכל זאת אם אתה רואה שהוא נשאר עדיין מאוד דליל אתה יכול להגיע אלינו לטיפול וננסה לעזור לך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות