מתי הפרופסיה תתחיל לפעול...?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/05/2007 | 13:25 | מאת: אסף

בזמן האחרון קו השיער שלי עלה בצורה דרסטית. התחלתי להשתמש בפרופסיה לפני כ 8 ימים והבנתי שעד שהיא תתחיל לפעול יקח כחצי שנה עד שנה. האם קו השיער שלי ימשיך לעלות עד אז? איך זה הולך? תודה מראש, אסף.

16/05/2007 | 10:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אסף, הפרופסיה בד"כ עוזרת למרכז הראש והפדחת. ישנם מקרים בהם היא עזרה גם מקדימה. אני ממליץ לך לצלם את הראש עכשיו, ולאחר שנה שוב, להשוות בין התמונות ולראות את התוצאות.

16/05/2007 | 18:22 | מאת: ארנו

לי אישית הפרופסיה מאוד עזרה בעצירת ההתקרחות בקידמת הראש. חוצמזה אני גם לוקח ויטמינים, למרות שאני לא יודע כמה זה עוזר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות