הפסקת השימוש בקצף רוגין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/08/2019 | 07:56 | מאת: אייל

עברתי השתלת שיער בטורקיה לפני חודש.נקבע לי המשך טיפול לאחר 18 ימים מההשתלה של ויטמינים שן מין וקצף רוגין.לאחר מספר ימים של שימוש בקצף החלה אדמומיות חזקה בראש וגירודים בכל הגוף ובנוסף הפנים התנפחו כולל לחץ על העינים .הפסקתי את השימוש ברוגין ואני לוקח רק רק ויטמינים. האם הפסקת השימוש בקצף פוגעת בתהליך צמיחת השיער המושתל ?

שלום רב. לאחר השתלת שיער לא צריך להשתמש בקצף רוגין. מספיק להשתמש בויטמינים שורשים סיניים במוצר גאנקו פלוס, ותמצית ומיצוי דקל ננסי שגם יכול לעזור. כחודשיים לאחר ההשתלה מומלץ לבצע טיפול פלאזמה תרפיה לקרקפת .prf ולהאיץ את תהליך הצמיחה וריפוי תאי עור הקרקפת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות