השתלת שיער סינטטי.................

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/07/2019 | 12:50 | מאת: גל

שלום, לאחרונה אני מתעניין בהשתלת שיער סינטטי, קראתי כי לא הוכח אך יתכן שהדבר יכול לגרום ולסרטן ולפגוע בזקיקי שיער קיימים, האם זה הגיוני? האם מיקרופיגמנטציה גם יכול לפגוע בזקיקי שיער קיימים? תודה!

שלום רב גל השתלת שיער סינטטי מתאימה יותר לנשים מאשר גברים. היא יכולה לפגוע בזקיקי שיער קיימים, ועל כן מבצעים אותה איפה שאין זקיקי שיער. ובאשר למיקרופיגמנטציה - כן טיפול זה יכול לפגוע בזקיקי שיער קיימים מכיוון שאנו מחדירים צבע לזקיקים במקום ויטמינים שמזינים את זקיק השערה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות