כתמים בהירים בפנים לתינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/07/2019 | 19:12 | מאת: למלם

היי, לבני בן השלושה חודשים התחילו לצאת כתמים בהירים במצח וקצת בשכמות בהתייעצות און ליין עם רופא עור(יש לנו תור לרופא עור רק באוגוסט) הוא אמר שכנראה מדובר בפטרה או יובש ונתן לי מרשם לשמפו קטוזול וקרם לחות ...רציתי לדעת האם מותר לרחוץ תינוק עם שמפו הנל...אין מידע על זה בעלון אודה לתשובה תודה

שלום רב בקשר לשאלתך עדיף גם להגיע פיזית לרופא עור שיבדוק אם זה רק פטרייה או יובש.. בכל מקרה שמפו קטוזול הוא שמפו אנטי פטרייתי בקרקפת, סבוריאה דרמטיטיס, פסוריאזיס כתוצאה מזיהום פטרייתי. ניתן להשתמש בשמפו לתינוק אך במינון נמוך ופעם בשבוע

14/07/2019 | 20:50 | מאת: תודה על התשובה כתמים לבנים אצל תינוק בן 3 חודשים

הרופא המליץ להשתמש פעם ביום למשך שבוע זה בעייתי?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות