אמפולות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/05/2007 | 13:48 | מאת: זיו

שאלה לפורום, התחלתי להשתמש בערכת הטיפול של פולטן פארמה לגבר לפני כ-3 חודשים לפי המלצה צריך לעשות הפסקה קצרה. עד עכשיו עזר לי מאוד והשאלה אם טיפול באמפולות טוב יותר מטיפול בתמיסה ? (שלא לדבר על השמפו המשלים) אשמח לקבל תשובה בהקדם

14/05/2007 | 13:47 | מאת: אבנר

אני משתמש כבר חצי שנה בפולטן פארמה. אני התחלתי בגלל המלצה דווקא של רופא משפחה ולא עור . אני בוודאות מעדיף טיפול במריחה של נוזל ואבקה ואף שמפו על תמיסות ,ויטמינים וסיפורי סבתא אבל שמע תאכל'ס השוק פרוץ

14/05/2007 | 21:11 | מאת: אלון

האמת? התלבטתי אם להגיב לך. אבל אני חושב שהיתרון של תגובה יעלה על הנזק שלה. רצית לשמוע את הדעה, אז הנה דעתי: הטיפול שאתה עומד להתחיל הוא חסר תועלת לחלוטין. סליחה שאני מבאס אותך, אבל עדיף שתתבאס ותשתמש במשהו שאשכרה יעשה משהו מאשר שתבזבז זמן(ויותר חשוב:שיער). אם אתה רוצה לפתור את ההתקרחות, תעשה לעצמך טובה ותשיג פרופסיה. זו התרופה הכי טובה שיש. אתה יכול גם לקנות מינוקסי. האמפולה הזו היא דבר לא מוכח, וככל הנראה סתם שטות. תחשוב על מה שאמרתי בראש פתוח ובלי עצבים, ואני מקווה שתקבל החלטה נכונה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

15/05/2007 | 12:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום זיו, צר לי לאכזבך, אך זה לא יעיל.

15/05/2007 | 13:13 | מאת: זיו

אינני מבין, אני מרוצה מהטיפול עד כה. אלו שהמליצו לי שאחד מהם כפי שציינתי הוא רופא המשפחה שלי מרוצים וגם נימקו מדוע, הרי ערכת הטיפול מטופלת אצל לקוחות רבים ממתין לתשובה הגיונית בבקשה ואינפורמטיבית

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות