כמה שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/05/2007 | 23:32 | מאת: אילן

על מינוקסי: א) התמיסה מיועדת גם לכאלו שרק התחיל אצלם תהליך הידלדלות השיער? אני מדבר ממש על השלבים הראשונים, בהם אפשר יהיה לשים לב להידלדלות רק אם השיער יעמוד או יהיה על מצב "קוצים". לפי מה שהבנתי כן, ועל זה רציתי לשאול איך באמת משתמשים בתמיסה במקרה הזה? מתיזים 7 פעמים על הראש (על הקרקפת ישירות אני לא יכול, כי לא הגעתי למצב כזה), ופשוט מעסים כמה שאפשר את הקרקפת? זה מה שאני עושה נכון לעכשיו, ומשום מה זה נותן לי הרגשה כאילו אני משמן את השערות (מה שגורם לנשירה, לא?). איך אמורים להשתמש עם המינוקסי במקרה שלי, והאם מגע של התמיסה עם השיער עצמו יכול להזיק לשיער? שאלתי השנייה היא: אני משתמש גם בפרופסיה וגם במינוקסי. האם אני מזיק לעצמי במידה מסוימת?

14/05/2007 | 11:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אילן, מספיק להתיז רק 3-4 פעמים במקומות הדלילים. המינוקסי לא מזיק לשיער, יש לבדוק כיצד הוא משפיע (תוצאות לאחר חצי שנה). השילוב בין הפרופסיה למינוקסי אינו מזיק, אפילו תורם.

14/05/2007 | 21:15 | מאת: יגל

אני עצמי גם משלב פרופסיה עם מינוקסי, וזה מכסה אותך 200%. בון בון. לפי מה שאני מבין זה בתכלס בעיקר הפרופסיה שעושה את העבודה, אבל למען הסר ספק אני בכל זאת הולך על שניהם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות