בעיה עם הרופא עור

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/05/2007 | 13:29 | מאת: אשקלוני23

דוקטור שלום, אני לוקח כבר קרוב לחצי שנה פרופסיה, הייתי אצל ד"ר רונן, מיודעך, סיפרתי לו שיש לי ירידה בזרע בעקבות השימוש אבל בכל זאת אמרתי לו שייתן לי מרשם לפרופסיה כי איני מתכוון להפסיק אך הוא סרב. מה אתה מציע לעשות במצב כזה? אני לא מעוניין להפסיק, לפחות עד שאני אגיע לשנה טיפול, אך הוא עמד בשלו ולא נתן לי, הוא נתן לי מרשם למינוקסי 2 אחוז.

14/05/2007 | 11:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אשקלוני23, אתה תמיד יכול לפנות לרופא עור אחר. דרך הפורום קשה לי לענות, מכיוון שלא ראיתי אותך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות