פרופסיה והורות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/05/2007 | 12:24 | מאת: רונן

ד"ר גינזבורג שלום, האם ישנם מחקרים המוכיחים באופן אמין שאין סכנה כי השימוש בפרופסיה יפגע באייכות הזרע וסיכויי האבהות? האם אתה ממליץ להקפיא זרע לפני השימוש בתרופה/ הפסקת השימוש לקראת האבהות? תודה מראש על זמנך.

14/05/2007 | 11:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רונן, לפרופסיה ניסיון קליני של למעלה מ-8 שנים ומיליוני מטופלים בגילאים בהם הרחבת המשפחה שכיחה. גברים רבים בגילאי 18-41 המטופלים בפרופסיה מביאים ילדים בריאים לעולם. כמו כן נתוני EBM מראים בברור שאין השפעה על ייצור ואיכות הזרע.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות