לד"ר אלכס- דילול שיער !

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/05/2007 | 21:56 | מאת: טלי

שלום, במידה וארצה להגיע אלייך (או לכל רופא עור) לגבי דילול שיער.. אני בת 34 ושיערי באיזור הקרקפת מזה כשנתיים- שלוש דליל מאוד...האם יש טיפול לשערות שהן דלילות? כלומר באיזור הקרקפת כעין חוטים של שיער ולא עומס של שיערות. מה ניתן לעשות? ( אם בכלל) אני לא לאחר לידה, לא בדיאטה וכו'... אשמח מאוד לשמוע תגובתך. יש בכלל מה לעשות שכל איזור הקרקפת ברובו דליל? תודה רבה, טלי

13/05/2007 | 09:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום טלי, קשה לי לענות על שאלתך ללא בדיקה. את יכולה לנסות להגיע לקליניקה דרך מכבי, מאוחדת או באופן פרטי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות