עיבוי גבות וזיפים
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
ד''ר שלום אני בן 40 ויש לי ברוך השם שיער מלא בקרקפת לא מקריח אבל לעומת זאת שיער הגבות והזיפים בפנים דלילות מאוד...מאחר וזה לא אסטתי וגברי לגילי אני מעוניין לטפל בזה...האם חוץ מהשתלה שכרוכה בהוצאה כספית גבוהה יש דרך אחרת לטפל בבעיה כגון טיפול רפואי או חומרים שיכולים לעבות את שיער הפנים והגבות? האם ניתן לטפל בזה גם דרך כללית אסטתיקה?האם זה מצריך ייעוץ של רופא עור או שרק טיפול דרך דרמוטולג?
אייל שלום, מומלץ להתייעץ עם רופא עור על אפשרות טיפול באמצעות מינוקסי.
השאלה האם מינוקסי יכול להיות אפקטיבי גם לצמיחת גבות וזיפים? האם הוא מצמיח או מחזק את שורש השערה גם באיזור הפנים?מדוע צריך להתייעץ עם רופא עור?
והפנים שלי נראות בייביפייס יחסית לגילי...שאלה שלי האם מינוקסי יכול להיות יעיל גם להצמחת גבות או זיפים בפנים? האם הוא מצמיח או מחזק את שיער הפנים?מדוע צריך להתייעץ עם רופא עור?