נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/05/2007 | 12:55 | מאת: elis

שלום בריון התחילה לי נשירת שיער, אחרי לידה המשיכה ובשבועיים אחרונים זה נושר בכמויות (כל השיערות נשארות על הכרית ומסרק) שיער דלל פי חצי. אני מניקה ולא לקחת שום תרופות.מה פתרון אני מפחדת להשאר בלי שיער ?

10/05/2007 | 16:08 | מאת: אנה

נמאס לי לפעמים מכל השרלטנות של ויטמינים וההמלצות הפסבדו- רפואיות ביתי בת 25 ולה המליץ רופא המשפחה בטיפול בפולטן פארמה . היא משתמשת באמפולות של פולטן כבר כחצי שנה . היא הרגישה הבדל כבר תוך חודשיים אני ממליצה בחום לקבל המלצה מרופא המשפחה או רופא עור

11/05/2007 | 23:48 | מאת: ליאת

האם תוכלי לפרט מהן אותן אמפולות , של איזה חברה והיכן רוכשים ומה המצב לפני / אחרי של בתך?

13/05/2007 | 08:57 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום elis, בד"כ בתקופת ההריון לא חווים נשירת שיער משמעותית. לעומת זאת , לאחר לידה (אפילו כשנה לאחריה) עלולה להיות נשירת שיער משמעותית. כדאי לגשת לרופא עור ולבדוק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות