פדחת וקידמת הראש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/05/2007 | 15:13 | מאת: המבולבל

שלום לכולם, אני מצטער על השאלה השוקיסטית אבל אני שומע הרבה שאומרים שהפרופסיה עוזרת בקודקוד ובפדחת אבל בדרך כלל לא עוזרת במפרצים ומקדימה. אני התחלתי להשתמש בפרופסיה לפני שבוע בערך ואני יודע שיש לי נשירה גנטית (תודות לסבא שלי...(: ) שגרמה לקו השיער שלי לעלות קצת ורואים הרבה יותר מצח. ובקיצור השאלה שלי היא איפה נמצאת הפדחת ואיפה זה קדימה? למיטב ידיעתי, הפדחת זה המצח אז איפה זה הקדימה? האם הפרופסיה יכולה להצמיח שיער גם במקרה שלי ולהסתיר קצת את המצח? תודה מראש, אסף.

10/05/2007 | 09:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום המבולבל, הפדחת נמצאת בקודקוד הראש, היכן שרואים מעין צורת מערבולת. הפרופסיה יכולה לעזור לך גם מקדימה, היו לי מקרים בהם זה עזר. אתה יכול לנסות.

10/05/2007 | 21:53 | מאת: י.ב

לי אישית הפרופסיה עוזרת מאוד בכל החזיתות. התחלתי להשתמש בה בגלל המפרצים שלי, כי בקודקוד לא כל כך הפריע לי, ואני בוודאות אומר שזה עצר בשני המקומות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות