נשירת שיער מאסיבית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/05/2007 | 18:15 | מאת: טלי

שלום ד"ר גינצבורג, לאחרונה: 1.הפסקתי את השימוש בגלולות. 2.עשיתי דיאטה. 3.המחזור שלי אינו סדיר. 4.יש לי סבוראה. כנראה כל אלה הביאו לידי נשירה מאסיבית אצלי. הלכתי למומחה וזה נתן לי מינוקסי, כמו כן בדיקות דם וגם כדור להורדת לחץ דם (ספירונול) שכן לטענתו יש בו את החומר הרצוי להפסקת הנשירה (זאת לאחר שאמרתי לו שאני לא רוצה לחזור לגלולות). השאלה היא מה ניתן לעשות,, פתאום גם שמתי לב שיש לי קרחות קטנטנות בראש ושהשיער דליל מאוד. האם יש פתרון הורמונלי לעניין? האם אתה חושב שכל השערות ינשרו לי? אני בלחץ היסטרי... תודה

08/05/2007 | 10:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום טלי, הפסקת הגלולות, דיאטה שאינה מאוזנת ומחזור לא סדיר עלולים לגרום לנשירה. עלייך לאכול בצורה מאוזנת, וכן לאזן את ההורמונים. גשי לאנדוקרינולוג. לגבי הקרחות הקטנות, קשה לי לומר בלי לבדוק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות