שורשים לגבר, אמיתי או פיקציה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/11/2018 | 00:39 | מאת: שמואל

דיבר איתי אחד הנציגים שלהם, הם מציעים טיפול ב"תמצית צמחים טבעית" שמורחים על הקרקפת, ביחד עם רולר שמעסים איתו את הקרקפת, אמור לעצור את הנשירה תוך חודש ולהתחיל צמיחה מחודשת תוך חודשיים שלושה (באזורים שיש שורשים), כאשר ניתן לבקש החזר כספי כמעט מלא תוך 90 יום. לטענתם פיתח את המוצר פרופסור ישראלי והמוצר הוא פטנט שגם מאושר על ידי משרד הבריאות, כאשר ביקשתי לקבל מחקר בנושא לא נענו לבקשתי, השאלה אם שמעץי על החברה או על מוצרים דומים, והאם מדובר בשרלטנות או במוצר לגיטימי?

13/11/2018 | 12:42 | מאת: אריאל

אח שלי אל תאמין לכל החרטטנים למיניהם ה"תמצית טבעית" הזאת זה כנראה איזה תערובת של ויטמינים שהדבר היחיד שהיא תעשה טוב זה לכיס של מי שמכר לך את זה. תזכור תמיד שאם זה באמת היה כל כך טוב כמו שהם אומרים כבר מזמן היית יודע על זה כי חוץ ממך יש עוד עשרות ומאות מיליוני גברים בכל העולם שסובלים מהתקרחות. לגבי הרולר שהם דיברו עליו זה נקרא Derma Roller תחפש ביוטיוב ובאיביי תמצא זה עולה שם כמה שקלים בודדים שלא ינסו לעבוד עלייך ! בהצלחה ומי ייתן וכבר יימצאו לזה פתרון

23/11/2018 | 15:22 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

רולר יוצר טראומה זעירה ועוזר קצת להצמחת שיער - זה הוכח במחקרים. אכן כפי שציין אריאל אתה יכול לקנות רולר באינטרנט בשקלים בודדים. לגבי תערובות צמחים למיניהם אין מחקרים המוכיחים את היעילות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות