התקרחות בצידי הקרקפת ומאחורה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/11/2018 | 12:42 | מאת: שי

אני חווה נשירת שיער כבר תקופה די ארוכה של כמה שנים שבכל אותם שנים הנשירה הייתה פחותה ,לפעמים מוגבת ולפעמים עצרה ושוב חוזר . לאחרונה התחלתי להבחין בנשירה מאוד אגרסיבית שהולכת ונהיות חריפה מלבד הנשירה בקודקוד אני גם חווה נשירה בצידי הקרקפת ומאחורה,האם זה תקין? כחלק מהתקרחות תורשית או אולי יכולה להיות בעיה אחרת? חייב לציין שהייתי אצל מספר רופאי עור שהבחינו לי סבואה בקרקפת עקב גרד הולך ובא ושומן מוגבר וריח חריף מהקרקפת שאני לא מצליח לטפל בזה.. תודה .

23/11/2018 | 15:34 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

השאלה היא האם השיער שלך הפך לדליל יותר ממה שהיה בעבר , אם התשובה לשאלה היא כן - מדובר בהתקרחות תורשתית. לגבי סבוראה אתה יכול לנסות שמפו לקטופיל , ניתן להשגה בסופרפארם ללא מרשם

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות