טיפול PRP למפרצים ושיער מעט דליל מאחורה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/11/2018 | 14:46 | מאת: Someone

אני מטופל שנה בפרופרסיה ומינוקסי. המפרצים התגברו. המלצת לי על טיפול PRP. איזה מרפאה בירושלים מומלצת בהמלצתך? מה מחיר טיפול וכמה טיפולים צריך? אני שייך לקופת חולים כללית האם שם זה במחיר מסובסד ויש לך המלצה למרפאה בירושלים? תודה.ר

23/11/2018 | 15:51 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

ראה תשובתי באשכול המקורי בו שאלת את השאלה

27/11/2018 | 00:32 | מאת: Someone001

ראיתי עכשיו שהמלצת במרכז הארץ.. אבל איזה רופא מומלץ במרכז בתל אביב למשל? כולם יכולים לעשות לי PRP בלי להסתכן בסיבוכים?? ראיתי בגוגל רופא PRP בירושלים ולא ראיתי חוות דעת עליו ואני חושש מסיכונים למשל שהשיער ינשור או יחמיר את המצב. בהייר קליניק מוכנים לעשות לי PRP רק אחרי 4 חודשי טיפול ובתנאי שאוריד את המינוקסי והחשש שלי שהמצב יחמיר עוד 4 חודשים בפרט שקראתי באינטרנט דברים לא הכי נחמדים עליהם. איזה רופא מומלץ בתל אביב? האם גם רופא שמצאתי בגוגל בירושלין שעושה PRP אסמוך עליו ואלך אליו? המצב מחמיר בשיער.. מה תמליץ לי? מה אתה חושב?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות