קרם מרחיב נקבוביות כחודשיים לאחר השתלת שיער - אפשרי?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/11/2018 | 21:18 | מאת: שיש

היי, עשיתי השתלת שיער לפני כחודשיים. עכשיו אני רוצה לנקוט בתהליך תחזוקתי שלאחר הניתוח, המורכב משימוש ב-3 מוצרי שיער בצורה עוקבת, כפי שהמליץ ​​לי הרופא שלי: תחליב מחזק שיער, שמפו ממריץ וסרום ממריץ. אבל, לגבי התחליב (שמו "Complexe 5" מאת החברה "Rene Furterer"), אני מבין שזה מרחיב את הנקבוביות שלי. האם ניתן להשתמש כבר בשלב זה? כאשר פניתי לרופא וליצרן כדי לוודא זאת, התשובות היו- לפי דיעה אחת כן, לפי דיעה שנייה נדרש לחכות לפחות שנה לאחר השתלת שיער. מהי ההמלצה? תודה!

23/11/2018 | 16:01 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

לפי ההרכב של complexe 5 מדובר במרכיבים צמחיים ושמנים אתריים מפירות הדר ולבנדר . אין בעיה להשתמש בו חודשיים אחרי השתלה

24/11/2018 | 16:50 | מאת: שיש

תודה רבה!

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות