Sandalwood for treating baldness

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/11/2018 | 18:32 | מאת: מתעניין

שלום יצא לי לקרוא את המחקר הזה בnature https://www.nature.com/articles/s41467-018-05973-0 בו נמצא כי sandalwood סינתטי גורם לשמיחה מחודשת של שיער. האם תיאורטית, לפי המחקר, מריחתו על הקרקפת יכולה לגרום לצמיחת שיער? מה דעתך לגבי הנושא? תודה רבה

23/11/2018 | 16:05 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

המחקר מתאר מנגנון אפשרי , אבל הוא בוצע במעבדה ולא על מטופלים. הממצאים מענינים. לגבי אם אכן זה עובד במציאות - קשה להאמין.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות