הפסקת שימוש במינוקסידיל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

31/10/2018 | 21:51 | מאת: סשה

דוקטור שלום, בת 42 ומשתמשת במינוקסי (שנרקח לי על ידי רופא בבית המרקחת) כבר 5.5 שנים. במהלך השנים לרוב אין נשירה אבל יש הידללות די משמעותית של השיער (נראה שגנטית). הפסקתי את השימוש לפני כחודשיים בעיקר כי ההידללות ממשיכה והשימוש נמאס עלי. כרגע אין נשירה אבל אני חוששת מנשירה מוגברת עקב ההפסקה. שוקלת לחזור להשתמש אבל כבר לא יודעת מה עדיף בשלב זה. האם לדעתך אחרי שנים של שימוש עלי לצפות לנשירה משמעותית? והאם לדעתך כדאי לחזור ולהשתמש? אשמח לדעתך תודה

לקריאה נוספת והעמקה
31/10/2018 | 21:56 | מאת: סשה

יש לציין שלאחרונה יש רגישות באזורים בקרקפת בהם נהגתי בעבר למרוח את המינוקסידיל. ממה לדעתך זה נובע והאם זה תקין?

06/12/2018 | 02:27 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב רפואת עור ואסתטיקה

לא ממליץ לחזור למרוח מינוקסידיל . הוא ממילא לא עזר ולא אמור להמשיך לעזור. עקב ההפסקה לא צריכה להיות נשירה מיוחדת. מומלץ לך טיפול PRP

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער