כיסוי השיער הטבעי באמצעות "סקין" של תוספת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/10/2018 | 21:25 | מאת: שושנה

"שלום, אני קניתי תוספת שיער קבועה של חברת s.t.premium (זאת אומרת אני מקווה , כי זה מה שאמרו לי- התוספת הגיעה ללא תעודת אחריות. במקום שיהיהו בה חורים שדרכם אפשר להוציא את השיער הטבעי שלי, כפי שסוכם, קיבלתי תוספת בחלקה הקדמי יש בד - אמרו לי שקוראים לזה סקין. לי יש די הרבה שיער, הוא כלוא למשך 6 שבועות כל פעם מתחת לתוספת הזאת אותה אמורים להלחים על השיער שלי. אני סובלת מגרד, הזעה, ואני חוששת שהכיסוי הקבוע הזה יזיק לשיערי. אני חושבת שהספר טעה בשיקול הדעת שלו כשנתן לי פאה עם סקין במקום תוספת שיער הבנויה על רשת, שדרכה אפשר להוציא את השיער הטבעי שלי.

06/12/2018 | 02:00 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב רפואת עור ואסתטיקה

לי מה שכתבת השימוש בתוספת גורם לך לאי נוחות - מומלץ להחליף

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות