נשירת שיער מתי נפסקת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/10/2018 | 19:25 | מאת: דניאל

היי היתי אצל רוםא עור והוא נתם לי ויטמנים לנשירת שיער אני יודעת שלוקח לזה זמן להשפיע אבל מתי בערך הנשירה אמורב להספיק

26/10/2018 | 15:55 | מאת: אוריה חן

הייתי ממליצה לך לעשות טיפול PRP אצל ד"ר מאיר באבאיב, לחברות שלי זה ממש עזר וגם לבעלים שלהם שהלכו בעקבותיהם. הנשירה הפסיקה והשיער התחזק. גם ויטאמינים חשובים אך זה לא יעזור כמו טיפול PRP ומנסיון

30/10/2018 | 02:27 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

ויטמינים לא בהכרח יעצרו את נשירת השיער. מכל הויטמינים הכי מומלץ לנסות HSN , לצפות לשיפור תוך 3 חודשים . כמובן ש-PRP הוא טיפול הרבה יותר יעיל מכל ויטמין שהוא

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות