אלרגיה בעקבות שימוש במינוקסדיל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/09/2018 | 18:32 | מאת: שגב

היי דוקטור, במהלך החודש האחרון השתמשתי במינוקסידיל (קצף של רוגיין) לזקן. במהלך השבוע וחצי האחרון אחלו לי אדמומיות באוזניים בסנטר וטיפה באזור החזה. בנוסף קיימת הרגשה חמימה באזור הלחיים והצוואר. האם מדובר בתופעה ידועה? מהסתכלותי באינטרנט השימוש במינוקסדיל קצף לזקן ידוע ובטוח. מדובר באלרגיה? ואם כן האם קיים חומר אחר לשימוש לזקן?

02/10/2018 | 16:57 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

ידועה תופעה של רגישות לחומר , היא תופיע במקומות בהם שמת את התרופה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות