Prp דעות שונות מאוד בנושא

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/09/2018 | 17:22 | מאת: חנן

דר שלום, ביצעתי חיפוש הפורום אודות prp רואה שונות מוחלטת בתשובות של דר גינזבורג בנושא ומבחינת אחוזי הצלחה וכו לעומת תשובות והמלצות שלך ועמו כך מאמרים שלך בנושא. הכיצד? מי מפסםס מה? אשמח לתשובתך בנושא תודה

16/09/2018 | 00:33 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

בתשובתי אני יכול להגיד לך לגבי הנסיון שלי. אני מאמין ביעילות של טיפול ה-PRP. וזה מתבסס על מטופלים רבים שעברו דרכי והשיגו תוצאות יפות. כמו כן מדי חודש מתפרסמים מאמרים עם בסיס מדעי די טוב על יעילות טיפול זה. בנוסף הפופולריות של PRP עולה מדי יום וזה מתבטא ברופאים נוספים שמוסיפים טיפול זה למגוון הטיפולים שהם מבצעים במרפאותיהם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות