הפסקת גלולות דיאנה ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/09/2018 | 20:33 | מאת: דנה

שלום, לפני ה 10 שנים רופא עור המליץ לי להשתמש במינוקסי 5% ולהתחיל ליטול גלולות דיאנה מאחר והיה לי דילול בשיער. אני רוצה להפסיק את הגלולות. לאיזה תופעות לוואי לצפות?? האם קיים חשש לנשירת שיער בשל כך? אם כן, אחרי כמה זמן? אציין כי ממשיכה להשתמש במינוקסי תודה

16/09/2018 | 00:21 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

יתכן ותהיה נשירת שיער מספר שבועות אחרי הפסקת גלולות. התופעה לא תמיד קורית ומראש לא ניתן לדעת אצל מי תקרה ואצל מי לא

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות