שיער מרקם- מחלק ממש- לחלק חלקי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/09/2018 | 21:40 | מאת: אביב

היי, השיער שלי מאוד חלק, בקטע כזה שאני יכול לרוץ שתי שניות, והוא מתפזר כולו לסידור מכוער+צריך לסדר אותה וגם אז לא משהו. וגם אם לא מתקלחים ישר לוקח הרבה זמן לסדר את השיער וזה ממש סיבוך יש דרך לשנות מרקם השיער? לא ממש קשיח, אבל בקטע כזה שהתסרוקת יכולה להישאר אבל גם השיער יהיה קצת יותר קשיח. שאוכל לרוץ+לעשות פעילויות ולהיות עם לב שקט על זה. תודה מראש!

07/09/2018 | 01:28 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

נכון לעכשיו הטיפול היחיד שמשפיע על מבנה השיער לטווח ארוך הינו פלזמה עשירה בטסיות - PRP . הטיפול מעבה את השיער ועושה אותו בריא יותר הודות להגברת זרימת הדם בקרקפת. הסתייגות לגבי זה - אם תמיד השיער חלק ומתפזר בקלות - ייתכן שהטיפול לא ישנה את מבנהו

07/09/2018 | 07:09 | מאת: אביב

היי, תודה על התגובה המהירה. זה אומר שכל חיי ישאר לי השיער במצב הזה? זה די מפריע לי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות