נשירת שיערות קצרות לעומת ארוכות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/08/2018 | 19:10 | מאת: ורד

אני בת 32 ולא סובלת מנשיר שיער. עם זאת, רוב השערות שנושרות לי הן מאוד ארוכות (מספר השערות הנושרות לי מדי יום אינו רב בכלל) אך חלק יותר קטן מהשערות הן קצרות יחסית -שלא נגזרו-אפילו 7-10 ס"מ .האם זה נורמלי וטבעי ששערה תיכנס לשלב המנוחה אחרי זמן כ"כ קצר בעוד ששערות אחרות מגיעות ל-75 ס"מ.האם זה תקין שבאותו ראש חלק מהשערות יצמחו שנים טרם כניסה לשלב מנוחה ואחרות רק חודשים ספורים.?

02/09/2018 | 17:29 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

כן זה בגדר התקין , יש וריאביליות בזמני הכניסה לשלב מנוחה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות