פקעת לבנה בסוף השערה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/08/2018 | 19:35 | מאת: מאי

לא ככ הבנתי מהתשובות לשאלות גולשים שונות האם פקעת לבנה מצביעה שהשערה נשרה בשלב הצמיחה או המנוחה? קראתי באינטרנט שבועה לבנה מצביעה על שלב המנוחה, ואילו שערה ללא בועה אלא כאילו קרועה היא בשלב הצמיחה. בנוסף, האם יש הבדל באיך שההשערה נראית בין שלב המנוחה בתחילתו לסופו ? כל השערולת שנושרות לי נשורות עם הבועה, לעיתים אם בטעות מסרק תולש שערה בחוזקה היא ללא הבועה, האם זה מצב תקין?

02/09/2018 | 17:35 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

זה מצב תקין , פקעת לבנה זה שלב מנוחה ובשלב זה שיערות אמורות לנשור בקלות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות