האם SLS אכן גורם נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/08/2018 | 19:28 | מאת: טלי

שלום רב, קראתי באינטרנט שהחומר SLS גורם לנשירת שיער ואפילו כזו בלתי הפיכה. האם יש אמת בדבר? האם יכול להיות חומר שיגורם לנשירת שיער מבלי לפגוע בדרך בעור הקרקפת, כלומר אם למשל נותר על הראש בטעות מעט סבון אחרי חפיפה ואין כל כל גירוי בעור האם זה עדיין יכול להוביל לנשירת שיער?

02/09/2018 | 17:39 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

SLS פוגע בחלבון שבשיער. לא ראיתי מחקרים שמוכיחים שגורם לאיבוד שיער. אם נותר סבון או שמפו אין מה לחשוש מאיבוד שיער

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות