קשר בין גלולות לנשירה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/05/2007 | 21:49 | מאת: איילת

רציתי לדעת מאחר ואני סובלת מנשירת שיער והדלדלות לא חמורה של השיער בערך מהזמן שבו התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון האם יכול להיות קשר בין השניים?

06/05/2007 | 10:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום איילת, יכול להיות שיש לך נשירה כתוצאה מהשינוי ההורמונאלי

06/05/2007 | 11:20 | מאת: איילת

שלום! קיבלתי תשובה לשאלתי האם קיים קשר בין גלולות למניעת הריון לנשירה וכעת אני רוצה לשאול האם יש סוג מסויים של גלולות שעדיף לקחת כדי להימנע מבעיה זאת. כרגע אני לוקחת "מליאן", ובאופן כללי לוקחת גלולות כבר 5 שנים. בת 23 היום. תודה רבה!

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות