השתלת שיער - מה הסיכויים להצלחה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/08/2018 | 01:26 | מאת: לירן

שלום ד"ר בן 33 מקריח (יש שיער ברב החלקים ובצדדים ומאחורה מלא) במקרה שאובחנתי כמתאים להשתלת שיער (נניח לשיטה שהרופא חושב שהכי מתאימה לי) מה הסיכויים כיום שההשתלה מצליחה ואני נהנה משיער עוד שנים ? אני מכיר שני אנשים שעברו השתלה מלפני 10 שנים וזרקו את כספם לפח. אשמח למענה כנה

06/08/2018 | 12:49 | מאת: מאיר באבאיב

השתלת השיער פותרת את בעיית האיזורים הקירחים אך לא מגינה מפני המשך תהליך ההתקרחות ביתר האיזורים המועדים לכך. אכן מי שעושה השתלה ולא עושה טיפול PRP אחרי זה באופן סדיר - ממשיך לאבד שיער

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות