נשירה אחרי השתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/08/2018 | 17:51 | מאת: ארז

שלום, לפני כשבועיים עברתי השתלת שיער, השיער המושתל מתחיל לנשור לי. איך ניתן לבדוק שדווקא השיער נושר ולא הזקיק? האם בהכרח כשזקיק נופל חייב לצאת דם?

06/08/2018 | 12:42 | מאת: מאיר באבאיב

צריך להסתכל על מה שנשר. אם הזקיק נושר רואים צורה של פקעת בתחתית השיערה. נשירת גוף שיערה ללא הזקוק וגלדים הן תופעה שכיחה ותקינה אחרי השתלת שיער ויכולה להימשך כמה חודשים אחרי השתלה

06/08/2018 | 12:49 | מאת: ארז

האם אמור לרדת דם כשהזקיק יוצא?

06/08/2018 | 13:20 | מאת: מאיר באבאיב

אחרי 10 ימים מהשתלה העור מחלים והזקיקים נקלטו . נדיר שנופלים זקיקים שבועיים לאחר ההשתלה. דימום קל יכול להימשיך עד שבועיים מהשתלה . לכן אם ראית דימום כעת רוב הסיכויים שזה חלק מהחלמת התהליך ולא קשור לאיבוד הזקיקים המושתלים

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות