הקשר בין פרופסיה וחוסר בטחון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/05/2007 | 21:46 | מאת: אשקלוני23

שלום שוב! אני מגיל צעיר, עוד מזמני התיכון סובל מחוסר בטחון מוחלט ולחץ נפשי תמידי, חי בבדידות מוחלטת (למעט הוריי ובבסיס), סובל מדכאונות לעיתים תכופות, האם כל זה קשור לנשירה שאני חווה כמעט שנה? להזכירך אני משתמש בפרופסיה 5 חודשים, האם הפרופסיה תעזור בכל אופן? יש להניח שהנשירה שאני חווה היא על רקע גנטי כי גם אחי הגדול מקריח (סבא שלי מצד האמא קירח לגמרי)

06/05/2007 | 10:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אשקלוני23, בהחלט יש קשר בין איבוד שיער לביטחון העצמי, אך אינני פסיכולוג ויכול להיות שישנם עוד גורמים הגורמים לך ללחץ וחוסר ביטחון. הפרופסיה כאמור יכולה להועיל בשמירה על הקיים ולעיתים גם בצמיחה מחודשת, אך לא תחזור לאיך שנראית בגיל 16. תנסה אותה ולאחר שנה תראה את התוצאות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות