לקיחת פרופסיה לפני השינה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/05/2007 | 20:43 | מאת: אשקלוני23

שלום ד"ר גינצבורג, אני לוקח כבר חמישה חודשים וקצת פרופסיה עדיין לא ממש רואה תוצאות וחושש טיפה לגבי הנזקים שיהיו לי בעתיד בעקבות התרופה הזו אבל כרגע אין לי ברירה ואני נוטל אותה, שאלתי היא האם עדיף לקחת את הכדור היומי לא לפני השינה כי אולי הגוף במצב של תרדמת פועל ביתר איטיות או שאין לזה קשר כי אני לוקח תמיד את הכדור לפני השינה אולי בגלל זה ההשפעה של הכדור בי לוקחת זמן כי לפי מה שהבנתי זה צריך להשפיע פחות או יותר אחרי שלושה חודשים.תודה.

06/05/2007 | 10:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אשקלוני23, לא משנה זמן נטילת התרופה. מו כן, מומלץ לצלם את השיער לפני התחלת השימוש ולאחר שנה. רק לאחר שנה ניתן לראות אם אכן היא השפיעה.

06/05/2007 | 10:56 | מאת: אלעד

אמנם לא חשוב מתי אתה לוקח את הפרופסיה, אבל מומלץ בחום שתיקח אותה בשעה קבועה, ככה שלא תשכח. אפשר למשל לשים את החפיסה לייד משחת השיניים. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות