שמפו טבעי לשיער לעומת שמפו רגיל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/07/2018 | 14:51 | מאת: נתנאל

שלום הבנתי שכל השמפואים שמוכרים לנו מכילים המון רכיבים כימיים ומלחים שלא בריאים לשיער ועדיף להשתמש בשמפו טבעי ללא SLS אלרגנים ופרבנים ושמכילויטמינים ומינרלים ורכיביים צמחיים המזינים את שורשי השיער. האם זה באמת נכון והאם עדיף לקנות שמפו כזה על שמפו רגיל?

08/07/2018 | 23:57 | מאת: מאיר באבאיב

מבחינת הרפואה לא הוכח שסוג שמפו משפיע לטובה או לרעה על שיער. שיטות הדוגלות באורח חיים בריא או טבעוני ממליצות פרט לתזונה גם של תמרוקים טבעיים. יתכן ויש בזה משהוא , אבל לגבי השפעה על שיער - לא הוכח מדעית

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות