נשירה שיער מינוקסי לשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/07/2018 | 18:18 | מאת: לי

שלום דוקטור רציתי לשאול הייתי אצל רופא עור והוא אמר לי לקחת מינוקסי אני בת 25 אני משתמשת במינוקסי ורוצה לדעת איך שמים אותו ? שמים 7 טיפות פעמיים ביום רק על האיזור בו יש בליטות של הקרקרפת או ששמים בכל חלקי הראש ? בנוסך רציתי לשאול האם היעילות שלו למשך השנים אותו דבר ? או שבמהלך השנים היעילות שלו תפוג ? או שכל עוד אשתמש בו הוא יוכל לפחות לשמור על השיער הקיים?

06/07/2018 | 18:38 | מאת: מאיר באבאיב

שמים על הקרקפת העליונה שם עיקר תהליך ההתקרחות. היעילות של מינוקסי בפני עצמה בשימור השיער אינה גבוהה , לאורך השנים הוא יעיל באותה מידה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות