ממה נגרמת נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/07/2018 | 14:46 | מאת: עמיר

שלום, אני בן 21 אחריי צבא ולאחרונה שמתי לב לנשירת שיער. רציתי לשאול האם יכול להיות שזה נובע כתוצאה מחבישת קסדה כמה שעות במהלך היום תוך כדי זיעה מרובה? (עובד כשליח) אולי כתוצאה מחפיפה מיותרת? (הייתי חופף פעמיים ביום) או אולי כתוצאה מהחלפת שמפו? פשוט שמתי לב לזה רק בשבוע שעבר, משהו שבחיים לא קרה לי. תודה על העזרה.

04/07/2018 | 15:48 | מאת: מאיר באבאיב

קסדה אם היא לוחצת ומושכת את השיער יכולה לפגוע קצת בשיער , ראה שאלה דומה בפורום כאן. שמפו וחפיפות לא משפיעים כלל על נשירה.

06/07/2018 | 18:14 | מאת: עמיר

האם זה נכון שכל אדם מנשיר ביום לפחות 100 שערות? זאת אומרת שגם לפניי ששמתי לב לנשירה עדיין היו נושרות לי שערות? רק רוצה לדעת אם זה משהו חמור או שאולי תמיד היה לי וזה רגיל..

06/07/2018 | 18:48 | מאת: מאיר באבאיב

במצב נורמלי נושרות 50 עד 100 שערות ביום . יתכן ולא שמת לב לשערות שהיו נושרות מקודם באופן תקין

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות