בהמשך לשאלתי קסדת אופנוע

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/06/2018 | 17:16 | מאת: קורן

שלום. בעבודה במשלוחים עם קסדה אשר כוללת חבישת קסדה לטווחי זמן קצרים של 3-10 דקות בכל פעם, זאת אומרת הקסדה על הראש נטו שעתיים ביום אבל עם הפסקות. הזמן הכי ארוך שהקסדה על הראש רצוף הוא 10 דקות. האם במקרה כזה גם יש סיכון לפגיעה בשיער או שבזכות ההפסקות אין סיכון? בנוסף הקסדה די מתאימה במידה, מרופדת, ובכל רגע שאני מרגיש משיכה קלה בשיער אני משחק קצת עם הקסדה עד שזה מפסיק. האם יש סיכוי לפגיעה? והאם יש דרך לדעת האם כבר נעשה נזק? האם נזק לשיער מסוג כזה גורם לתחושת כאב רצינית שאם לא חוויתי אותה כנראה שאין נזק? כתבת שמשיכה קלה לזמן קצר לא מייצרת נזק, מכמה זמן זה כבר זמן ארוך שעלול ליצור נזק? ומה קורה אם זה זמן ארוך אבל עם הפסקות כל כמה דקות כמו שתיארתי? אולי השיער מספיק לקבל אספקת דם בין החבישות? תודה רבה.

18/06/2018 | 19:56 | מאת: מאיר באבאיב

פרקי הזמן שאת החובש קסדה בתוספת העובדה שהיא מותאמת היטב - במצב זה לא סביר שיגרם נזק לשיער. הזמן שבו תואר נזק ממשיכה הוא משיכת שיער קבועה על ידי קשירת גומיות חזקות אצל נשים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות