נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/05/2007 | 02:59 | מאת: מור

שלום רב לפני זמן מה פניתי לרופא העור שלי מאחר ואני סובלת מנשירה מאוד רצינית. כמויות של שיער נושרות מדי יום, אני חושבת שזה מאוד חריג. הוא נתן לי חומר לקרקפת בשם: betacorten scalp , קראתי וראיתי שמדובר בחומר נגד אלרגיה או גרד. לא ברור לי האם זה אמור לעזור. בדיקות הדם שלי תקינות. מה עוד יכול לגרום לנשירה הזו והאם יש דרך להתמודד איתה מלבד תוספים טבעיים? הבנתי שקיימים תכשירים מסויימים שאמורים לסייע. אשמח לעזרה בדחיפות

03/05/2007 | 09:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מור, אני מניח שרופא העור שלך יודע כיצד לעזור לך. יש תכשיר הנקרא מינוקסי שיוכל אולי להועיל. כדאי רק את ה-5% שהוא הכי יעיל. אני לא יכול לעזור לך דרך האינטרנט. תוספים טבעיים לא יועילו לך לנשירה.

03/05/2007 | 20:33 | מאת: אשקלוני23

אכן כן, בטאקורטן זה חומר נגד אלרגיה של העור, אבל אולי יש סוג אחר של חומר כזה.

05/05/2007 | 00:05 | מאת: אתי

האם יש קשר בין לקיחת תרופה סימבוקרט לבין נשירת שער. אני סובלת מנשירה חזקה מאד ובכל מקום איפה שאני נמצאת נשאר שער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות