התגברות המפרצים - שאלות לגבי מניעה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/06/2018 | 03:50 | מאת: ג'וני

אני מטופל בפרופרסיה ומינוקסי. לאחרונה הוספתי לשגרת הטיפוח מייק אפ קליל שנראה טבעי. אני חושש שלמרות שמנסה לא להגיע איתו לאיזור המפרצים הוא עלול להתנגש עם המינוקסי 5% ולהגביר את המפרצים. קשה לוותר עליו כי המראה איתו נראה כל כך טוב. האם יש אמת בחששות שלי או שהכל בסדר? בנוסף, כל יום אני מנקה את הפנים בסבון פנים, מורח קרמים ומייק אפ ולבסוף שם את המינוקסי 5% במפרצים ומאחור - האם אני עושה משהו נכון או שגוי?

08/06/2018 | 18:24 | מאת: מאיר באבאיב

חשוב לשים את המינוקסי באיזור שיער הסמוך למפרצים. אין בעיה להשתמש במייק אפ כפי שתיארת

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות