שאלה בנוגע לנשירה.- האם יכול להיות שלא מדובר בנשירה הגברית הידועה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/05/2018 | 18:58 | מאת: יובל

שמי יובל, בזמן האחרון אני מעיין באינטרנט בנוגע לנשירה גברית. אני מבחין שהרב המוחלט קשור בגנטיקה. הבעיה היא שאצלי לא קיים אפילו אדם אחד במשפחה, מהאמא או אבא ובמשפחה רחוקה שקרוב להקחרה או דילול בשיער. מפרצים אכן קיימים במשפחה ולי יש אך אני חווה גם דילול באיזור הקדמי של הפוני- רציתי לדעת האם יכול להיות שלא מדובר בהקרחה ואולי קיימות דרכים למנוע זאת כי שאר חלקי הראש בעלי שיער מלא ובריא אך של המצח בעייתי.

06/06/2018 | 02:46 | מאת: מאיר באבאיב

קיימים מספר גנים הגורמים להתקרחות גנטית , לכן לא תמיד רואים התקרחות בבני המשפחה. הפתרון היעיל ונטול תופעות הלוואי לדילול הקרוב להקרחה הינו PRP

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות